Светилници кои успеале да го издржат тестот на времето

И покрај тоа што полека ја губат својата корист, сепак тие се епски споменици познати по својата издржливост.

Најубавите светилници во светот

Неверојатни фотографии од светилниците ширум светот...
Датум: 09 May 2013

10 пронаоѓачи кои загинале од сопствените изуми

Дел од откритијата заради кои денеска животот ни е поедноставен и полесен, скапо ги чинеле нивните пронаоѓачи. Платиле со животот...
Датум: 23 Jan 2012
, Автор: