Драма или хумор: Што кажува вашиот омилен тип серии за вашиот карактер?

Експертите кажуваат дека вашиот избор на тв серија многу кажува за вашиот карактер. Проверете дали има вистина во тоа.
Датум: 06 Sep 2015

Неверојатни фотографии од замрзнати балончиња од сапуница

Погледнете што се случува доколку решите да дувате балончиња од сапуница на многу ниски температури.

Шарена блиска средба со меури од сапуница

Погледнете како изгледаат меурите од сапуница одблизу.