8 вистини за агонијата на оние што живеат сами

Во теорија, живеењето сам може да звучи навистина забавно. Можете да јадете кога сакате. Можете да спиете кога сакате. Можете да правите буквално сè што ќе посакате.
Датум: 11 Nov 2017

Илустрации кои ја покажуваат убавината на живеењето сами

Прекрасни илустрации од кои ќе посакате да живеете сами.
Датум: 17 Aug 2017

Научниците докажаа: Подобро е да се биде сингл отколку во лоша врска

Група научници неодамна објавија дека е подобро да се биде сам, отколку во врска со погрешна личност, откако спровеле двегодишно истражување на таа тема.

10 митови за интровертните личности

Иако различното и непознатото отсекогаш е нешто што ги плашело луѓето, тоа не е причина интровертните личности да бидат избегнувани и неприфатени од општеството. Напротив, има многу нешта кои можеме да ги научиме од нив.
Датум: 17 Dec 2014

10 неверојатни работи кои ќе ви се случат кога ќе научите да уживате во сопственото друштво

Да уживаш во сопственото друштво воопшто не значи да си осамен.
Датум: 02 Nov 2014

Што прави куче кога ќе го оставите само дома?

Со сигурност некогаш сте се запрашале што прави вашето куче додека не го гледате, односно доколку го оставите заклучено дома.