Спакувај ми пролет

Сакам да си ја спакувам росата од тревата и цветовите за да си ја имам преку целата година. И оној мирис на свежо косена трева, или на расцветаните гранки на дрвјата. Пролет да си спакувам во мало кутиче...
Датум: 23 Mar 2014
, Автор:

Уметноста на природата во раните утрински часови

Погледнете ги наредниве неколку фотографии каде што природата создава своја уметност преку овој фасцинантен феномен, познат како утринска роса.

Магична рефлексија во ситни капки вода

Кога техниката на фотографирање одблизу ќе се искомбинира со техниката на фотографирање капки вода, односно капки роса, се добива вистински магичен ефект.
Датум: 23 Nov 2011
, Автор:

Полноќна

Отсјај од огледало, трепери, те бара... вечерната магла ја разбива, нурка во длабочината на душата и... пронаоѓа пајажина.
Датум: 17 Nov 2011
, Автор: