Добро погледнете ја сликава: Она што го гледате на неа открива дали сте сексуално возбудени или под стрес

Во зависност од тоа што гледате на оваа слика, вашата моментална состојба може да биде стрес, преокупираност со секс или самодоверба.
Датум: 18 мај 2015
, Автор:

Роршахов тест: Што гледате на оваа слика?

Овој тест би требало да ги рефлектира несвесните делови на личноста.