Дали мажите се навистина поромантични од жените?

Дали е можно мажите навистина да се безнадежни романтичари?

10 факти за Едгар Алан По кои досега не сте ги знаеле

Едгар Алан По е американски автор, поет, критичар, еден од претставниците на романтизмот во американската литература, најмногу познат по своите кратки раскази.
Датум: 23 Oct 2013
, Автор: