Неверојатна симбиоза на Бетовен и Лед Зепелин од музичкото дуо 2CELLOS

Лука Сулич и Стјепан Хаусер, музичарите кои стојат зад познатото музичко дуо 2CELLOS, го покажаа нивното последно ремек-дело.

Здружениот труд на рок легендите

Кога рок легендите ќе го здружат трудот, следуваат вакви епски изведби.