Одлична анализа: Одберете ја најубавата роза и откријте ги длабоките тајни на вашиот карактер

Внимателно погледнете ги овие рози и одберете ја онаа што најмногу ви се допаѓа...

Направете сами: Прекрасен огромен цвет од хартија

Како декорација, како бидермаер или како дел од вашиот изглед, со ваков цвет, со сигурност ќе оставите силен впечаток на вашиот ден.
Датум: 24 мар 2013
, Автор:

Цветен хороскоп

Цветниот хороскоп открива по нешто за секој од нас затоа што се смета дека душата на човекот се поистоветува со одредено цвеќе во зависност од датата на раѓање.
Датум: 03 јун 2012

Поезија: Јуни

Сакам да е јуни. И тоа не кој било, туку оној кога го осетив она, знаеш... истото што го осети и ти.
Датум: 11 дек 2011
, Автор:

Рентген слики од цвеќиња

Прекрасни фотографии на различни цветови направени со помош на x-зраци кои ја покажуваат нивната подлабоката страна...