Книга: „Ништо“ – Кармен Лафорет

Приказна за созревањето на една млада девојка во пост-воена Шпанија, која нема да ве остави рамнодушни...
Датум: 26 ное 2014
, Автор:

Не плашете се да побарате помош

Пријателот кој нè поддржува и кој ни помага, на крајот од денот нè прави подобар човек.

Срам (Shame)

Филм за зависноста од секс, за неприродните односи, за срамот кој ти го обликува животот...