Филм: Терминатор Генесис (Terminator Genisys)

Џон Конор го праќа Кајл Рис назад во 1984 за да ја заштити Сара Конор, но ништо не е онака како што треба да биде...

ТВ серија: Луѓе (Humans)

Што навистина значи да се биде човек?

Креативна реклама од Хонда по повод 65 години постоење

Видеото ги прикажува најуспешните креации и иновации на нивните инженери, кои се трансформираат во рацете, од една форма во друга, од мотори и автомобили – во роботи и авиони.
Датум: 08 Jul 2013
, Автор:

Кинески ресторан во кој ве услужуваат роботи

Еден ресторан во Харбин, Кина има вработено 20 роботи кои ја спремаат, сервираат и служат храната, а воедно и ги анимираат гостите. Ресторанот започнал да работи во јуни, 2012 година.

Денот кога роботите ја преземаа метал музиката

Без разлика дали сте фан на метал музиката или не, ова видео и тоа како ќе ви се допадне. Бендот „Compressorhead“ е составен од три членови, гитарист, басист и тапанар.