Лекции за безвремена убавина

Дали би сакале да имате совршена холивудска шминка? Следете ги следниве инструкции и лесно ќе ги совладате лекциите за безвремена убавина.
Датум: 06 окт 2012

Вода за слонови (Water for elephants)

Она што ви се чини премногу далечно, може за миг и вам да ви затропа на вратата. Подгответе се за неочекувана животна бура.
Датум: 09 дек 2011
, Автор: