Најпознатите реплики од „Картун нетворк“

Фанови на цртаните на „Картун нетворк“ од 90-тите години, овој пост е посветен на вас и на вашите омилени херои!
Датум: 14 апр 2012
, Автор:

Џим Парсонс како Шелдон во „Теоријата за Биг Бенг“

„Она што најмногу ми се допаѓа кај Шелдон е начинот на кој се обидува да реши големи научни проблеми. Ми се допаѓа и како неговото научно резонирање често не функционира во реалниот свет...“
Датум: 21 мар 2012
, Автор:

Фантастични ремикси од звуците во „Господарот на прстените“

Без додатни звуци, од оригиналните саундтрак-песни и репликите на глумците, Питер Џексон направил видео спотови...