Рендгенски снимки откриваат како изгледаат различни животни за време на нивната бременост

Рендгенските снимки на овие животни ни даваат увид во тоа како изгледа нивната бременост.

Зошто некои луѓе ги ставиле овие работи во своето тело?

Можеби понекогаш се чувствувате виновно заради обилниот ручек што сте го изеле, но кога ќе видите што ставиле овие луѓе во својот стомак, ќе сфатите дека вие немате причина да се грижите.
Датум: 12 Sep 2014
, Автор:

Умници – што да се прави со нив?

9 од 10 луѓе имаат барем по еден заглавен умник, додека третина од популацијата ги нема воопшто.
Датум: 15 Mar 2012
, Автор: