Прекрасни и вкусни торти кои би ви било жал да ги јадете

Тортите, освен што се превкусни, многупати и изгледаат преубаво. Но, кога станува збор за нив, некои луѓе зборот „преубаво“ го носат на едно сосема друго ниво.
Датум: 13 Jun 2015

Филм: Кралство на изгревот на месечината (Moonrise Kingdom)

Филм за наивната младешка љубов и потребата од бегство од стегите

10 извонредни креации направени од кутии за јајца

Кутиите за јајца можат да најдат сосем друга примена и да се преобразат во вистински ремек-дела.
Датум: 16 Feb 2012
, Автор: