Филм: Дедпул (Deadpool)

Поранешен специјалист и платеник поминува низ експеримент кој му дава моќи за исцелување и го создава неговото алтер его – Дедпул

Филм: Засолниште (Safe House)

Филм за докажувањето на сопствената вредност во ситуација кога никој не е безбеден…