10 знаци дека созревате без разлика дали ви се допаѓа тоа или не

Не е лесно да се прифати новиот сериозен начин на живот, но обидете се да ги согледате позитивните страни на целата ситуација.

Природен регенератор за јакнење и побрз раст на ноктите. Брзо, лесно и ефикасно!

Ако имате голема желба да имате долги и убави нокти, а не сте љубител на надградувањето, не ви преостанува ништо друго освен да ги израснете вашите.

Иновативни саксии кои го менуваат својот облик како што растението расте

Овој иновативен дизајн на саксии е инспириран од јапонската уметност оригами.

Неочекуваната убавина на созревањето и животот како возрасни

Вистината е дека и покрај тоа што има негативни страни и многу обврски, постојат и цел тон нови и возбудливи нешта кои го прават вашиот живот како возрасни прекрасен.

5 работи за кои помалите сестри треба да им заблагодарат на своите постари сестри

Тие си се едно од најголемите богатства кои ги имаат и велат дека кога ќе пораснат сфаќаат колку си значат една на друга...

10 начини на кои со растењето се зближувате со сестрата и/или братот

Тие се бесценет дел од вашиот живот, и покрај тоа што како деца не сте можеле да го забележите тоа...

9 причини зошто растењето со цртаните филмови од 90-тите години ве направило подобра личност денес

Нашата цел беше да го направиме светот подобар и токму на тоа нè инспирираа ликовите од цртаните!

Филм: Момчештво (Boyhood)

Најдобриот филм на нашето време...

Кога ќе пораснам ќе бидам…

Паметите ли што сте сакале да станете кога ќе пораснете?

15 знаци дека се претворате во вашите родители

Иако додека растеме се бунтуваме против авторитетот на нашите родители, сепак, порано или подоцна сите се претвораме во копија на нашите мајки и татковци.
Датум: 26 авг 2014
, Автор:

Сеќавања за детството и моментот кога пораснавме

„Не се сеќаваш на моментот кога порасна. Се случи една ноќ додека спиеше, помеѓу денот кога си игравме и денот кога никогаш повеќе не си игравме.“
Датум: 03 јул 2014
, Автор:

16 нешта за вашата мајка кои не ги ценевте до вашите 20-ти

Ајде да се потсетиме макар на дел од работите поради кои нашите мајки се неверојатни.
Датум: 06 мај 2014
, Автор:
12