Конвенција за повредените во љубовта

Оние кои никогаш не биле повредени во љубовта никогаш не ќе можат да кажат: „Го живеев животот“. Затоа што никогаш не го живееле.

Боли

Боли кога ќе поминеш покрај мене и ме оставаш без здив, боли кога си студен и не си повеќе Ти... Боли кога ми даваш лажна надеж, боли зашто подоцна знам, се каеш.
Датум: 15 Nov 2011
, Автор: