Модна сабота во Рамстор Мол: Ревија, забава, попусти

Трговскиот центар Рамстор е подготвен за започнување на летото на еден поинаков начин. Ги повикува најдобрите македонски модни блогери да ја создадат најдобрата модна комбинација за лето 2015 година од брендовите во Рамстор Мол.
Датум: 27 мај 2015
, Автор:

Започнува зелениот натпревар за сите деца во организација на Пакомак

Од 22 ноември до 12 декември, Рамстор Мол ќе биде местото каде во пријатна и забавна атмосфера, сите дечиња ќе можат да учествуваат во зелената наградна игра Green Team која ја организира компанијата Пакомак и да освојат вредни награди.
Датум: 21 ное 2013
, Автор: