Стапала vs. шепи

Необична серија фотографии за поврзаноста на кучињата со нивните сопственици...
Датум: 02 Jul 2013
, Автор:

Изборот на кучето го открива карактерот на луѓето

Откако ќе го прочитате овој текст, нема повеќе ноншалантно да шетате низ парковите во кои луѓето ги носат своите кучиња на прошетка.