Модни трендови за пролет 2014: Еве што предложува H&M!

Оваа година, пролетната сезона ќе биде во знакот на кожните бајкерски јакни, здолништа и чизми, а за надополнување на изгледот задолжени се цветните дезени и мотиви, точките и розовата боја.
Датум: 18 Mar 2014
, Автор:

Модна инспирација: Топ 20 дизајнерски парчиња за пролет, 2014

Многу од нив се нетипични и не би можела секоја девојка да ги стави на себе, но дефинитивно оние храбрите ќе остават впечаток со својата појава.
Датум: 28 Feb 2014
, Автор: