Интересни илустрации кои ќе ви покажат зошто на секоја девојка ѝ треба најдобра пријателка

Вистинската среќа произлегува од сознанието дека постои човек на светов со кого можете да ја споделите буквално секоја ваша мисла и емоција.

3 видови пријателки со кои се исплати да одите на шопинг

Oдредени ваши пријателки можат да ви помогнат да дојдете до најдобрата и најекономичната одлука. Еве како...

7 ситуации во кои ниедна жена не смее да ѝ суди на друга жена

Жените се пријателки, мајки, сопруги, сестри, колешки, работодавачи... и токму поради тие улоги и животни задачи, една жена во ниеден момент не треба да ѝ замери на друга жена.

5 љубовни совети кои секогаш им ги кажуваме на нашите пријателки, но никогаш самите не ги применуваме

Сигурни сме дека сите вие во еден момент од вашиот живот сте ги поделиле овие совети, но кога самите сте нашле во истата ситуација, ни на крај памет не ви паднало да се послушате...

23 нешта кои можат да ги разберат само оние кои се пријателки уште од средно училиште

Без разлика на тоа колку вашите патишта ќе ве оддалечат, вие секогаш ќе бидете тука една за друга...

5-те вида пријателки без кои секое раскинување ќе беше потешко

Раскинувањата се исклучително тешки, но кога ги имате овие 5 вида пријателки тие веднаш стануваат многу полесни.

10 ситуации кои ве претвораат од добри во најдобри пријателки

Лесно е да најдете добри пријатели, но оние најдобрите не се наоѓаат - нив ги создава животот.

Имате најдобра пријателка која живее во друг град? Еве зошто тоа е добро

Кога вашата најдобра пријателка е некој со кого сте пораснале, можеби помислата дека нема да живеете секогаш толку блиску ве плаши. Но, животот е таков и луѓето се преселуваат.

Викенд книга: „Големи мали лаги“ – Лиен Мориарти

Што се крие зад затворените врати во домовите на нашите пријателки?
Датум: 16 мај 2015
, Автор:

7 реченици кои никогаш не смеете да ѝ ги кажете на жена која се разведува

Жената која се разведува е особено чувствителна во овој период, па понекогаш дури и најдобронамерните совети и изјави од пријателите можат да имаат негативен ефект врз неа.

Правила за женското пријателството: Работи што (не) ги прават добрите пријателки

Не е важно колку години имате, единствена работа што никогаш не „умира“ се правилата на женското пријателство.

10 причини зошто другарките од детството остануваат засекогаш најдобри

Пријателките од детските денови кои сме ги одбрале спонтано следејќи го инстинктот на искреност се оние кои остануваат за цел живот. Со најдобрите другарки градиме врски кои се многу поголеми од обичните пријателства.
Датум: 31 мар 2015