5 причини зошто секогаш треба да си бидете приоритет

Можеби е некој вид себичност, но сепак тоа е најдобрата работа што можете да ја направите за себе.

Никогаш не прифаќајте да бидете нечиј втор избор во љубовта

Поголемиот дел од луѓето можат да почувстваат кога не се нечиј прв избор, бидејќи партнерот се однесува со нив како да се опција, а не приоритет.

10 навистина важни мудрости на Махатма Ганди кои ќе ви го променат животот

Неговите мудрости ги знаат голем број луѓе, но вистинската вредност се крие во нивната примена.
Датум: 02 Sep 2015

Какво е чувството кога секогаш сте опција, а никогаш приоритет?

Кога се работи за љубовта, ако не е возвратена, или е, но нееднакво, тоа е вашиот личен пекол. Личноста која е вашиот приоритет гледа на вас само како опција или како план Б.

5 причини поради кои треба да ставите себеси на прво место

Ваше тело, ваше здравје, ваш живот, па ако вие не се ставите себеси на прво место, никој друг нема да го направи тоа за вас.
Датум: 28 Jan 2015

5 чекори до поздрав социјален живот

Според мислењето на експертите, одржувањето цврсти и здрави пријателства може да ви го продолжи вашиот живот и да ви го подобри вашето здравје.

Читајте ги само важните пораки на Gmail

Доколку вашето сандаче секојдневно се преполнува со пошта и најчесто немате време да ги прегледате сите пораки, оваа опција ќе ви го промени животот.
Датум: 31 Aug 2010
, Автор: