Што точно е принципот 90/10 и како тој влијае на целиот ваш живот?

Отсега, па натаму не заборавајте го правилото 90/10 и едноставно грижите ќе ви ги снема.

8 принципи на успешните луѓе

Успехот значи да се биде сведок на остварувањето на сопствениот сон, напорната работа која конечно ви се исплатила и зголемувањето на самодовербата.
Датум: 15 May 2013
, Автор: