Неверојатни фотографии од моќни жени низ историјата кои ќе ве остават без зборови

И покрај општото верување дека женскиот пол е послаб, постојат многу мудри, независни и силни жени ширум светот кои секогаш ќе ве инспирираат да се соочите со вашите стравови и едноставно да го зграпчите животот.

Одлични канцеларии за креативно исполнето работно време

Ова се неколку одлични примери како треба да изгледа еден работен простор, без разлика дали работите од дома или во канцеларијата на некоја фирма.

9 највлијателни модни икони

Утврдувањето на тоа што најдобро прилега на физичкиот изглед , карактер , темперамент и правилниот начин на нивно носење им помогнало на одредени дами на „невин“ начин себеси да се изградат во модни икони.
Датум: 28 мар 2012
, Автор:

Како да го подобрите впечатокот кој луѓето го имаат за вас?

Ова се неколку совети кои ќе ве направат попопуларни меѓу пријателите и ќе ви помогнат при оставање одличен впечаток кај соговорниците.
Датум: 13 фев 2012
, Автор: