24 нешта кои треба да ги знаете пред да почнете да живеете заедно со вашиот партнер

Сигурно ви се случило да помислите дека прерано сте почнале да живеете заедно со вашиот партнер, но никој не може против желбите на срцето.
Датум: 29 јан 2016

Што е важно да знаеме за да умееме да се прилагодуваме на промените?

Прилагодувањето е клучна карактеристика (процес) која ја употребуваме цело време, во секакви ситуации. Луѓето се прилагодуваат на промените така што формираат нови очекувања во новонастанатите услови.
Датум: 13 мај 2015
, Автор:

Како да се пошегувате со вашиот колега додека користи Word?

Microsoft Word понекогаш знае да биде и забавен. Проверете како :)
Датум: 23 јул 2012
, Автор: