Како да подготвите совршено крцкава пржена сланина?

Сигурни сме дека откако ќе го изгледате ова видео, веднаш ќе истрчате до маркет, ќе купите неколку парчиња сланина и ќе се обидете да го примените овој метод. Верувајте, нема да зажалите.

Корн-дог – рецепт за вкусните американски виршли на стапче

Виршли кои ќе ги обожаваат вашите најблиски...