На која возраст мажите и жените најмногу изневеруваат?

Едно британско истражување открило дека на одредена возраст луѓето се дури два пати повеќе склони кон неверство.

Преживеавте неверство? Еве што треба сега да направите!

Многу жени се обвинуваат себеси, размислуваат што би можеле да направат поинаку, зошто воопшто тоа се случило, но и ја мразат личноста со која партнерот ги изневерил.
Датум: 24 Aug 2015

Трите хороскопски знаци кои најмногу изневеруваат

Оние кои веруваат во астрологијата треба да водат сметка и за хороскопскиот знак на својот партнер, бидејќи според статистиката, припадниците на овие 3 најчесто изневеруваат.
Датум: 18 Jan 2015
, Автор:

Топ 10 машки и женски швалерски парфеми

Може ли прељубникот да се препознае според парфемот кој го носи? Изгледа дека може, барем така тврди истражувањето спроведено на сајтот Gleeden.com на кој прељубниците запознаваат други партнери.
Датум: 14 Oct 2014
, Автор:

Причините заради кои изневеруваат жените

Дали сте се запрашале некогаш од кои причини жените се одлучуваат на неверство, а од кои мажите? Дали причините се исти? Кој помудро се носи со неверството?
Датум: 09 Jan 2014
, Автор:

4 прашања кои треба да ги поставите пред да простите неверство

Велат неверството е полесно да се опрости отколку да се заборави. Овие 4 прашања задолжително треба да ги поставите доколку планирате да го направите првиот чекор кон надминувањето на оваа непријатна состојба.
Датум: 07 Jan 2014
, Автор:

Како реагираат мажите кога се лажно обвинети за прељуба?

Оваа одлична скриена камера ќе ве насмее до солзи. Станува збор за интересен трик кој две девојки го изведуваат...