20 начини на кои поп културата ја прикажува депресијата на погрешен начин

Холивудската слика за депресијата не е веродостоен приказ на тешката, хаотична и макотрпна реалност, туку романтизиран поглед на болеста.

Како да ја продадете вашата приказна за 30 секунди?

Како да ги фасцинирате луѓето и да натерате да посакаат да слушнат повеќе за вас?

Запознајте ги 10-те нови ангели на „Victoria’s Secret“

Една од најпопуларните компании за долна облека сподели 25-секунден клип во кој ги претстави своите нови вработени девојки.

Подарокот кој сакаме да го добиваме но ретко го подаруваме

...а истовремено не чини ниту пари ниту време.

Четврто издание на фестивалот ПМГ Рекордингс

Фестивалот ПМГ Рекордингс 4 ќе се одржи овој петок во Малдинскиот Културен Центар во Скопје...