5 претпоставки кои може да имаат катастрофални последици на вашата врска

Претпоставките се секогаш лош избор кога станува збор за љубовните врски. Овие 5 се оние кои мора да ги заборавите.

25 стереотипни претпоставки кои мажите ги имаат за жените

Навистина многу од претпоставките кои мажите ги имаат за припадничките на понежниот пол се точни за повеќето жени, но поради фактот дека сепак не важат за сите, тоа ги прави стереотипи.
Датум: 05 мар 2014
, Автор: