Прекрасниот „Range Rover Sport“ – луксуз, елеганција и удобност

И овој, како и сите други модели нуди луксуз, елеганција, удобност и брзина.

Најсексапилната професија за оваа година

Времињата се менуваат, па оние професии кои порано се сметале за секси, во денешно време се истиснати подолу на листата.