Поучна приказна: Вашата слабост може да стане ваша најголема сила

Не мислете на своите слабости, живејте го животот во целост и трудете се да го извлечете најдоброто од него!

50 интересни причини зошто е добро да се биде жена

Освен тоа што жените не мора да се прашуваат дали детето што го носат е нивно, да си ги местат гениталиите, да се грижат што ќе мислат другите додека се гушкаат со пријателките, тие исто така по правило живеат подолго и не ќелават.
Датум: 03 Mar 2014
, Автор:

10 причини да излегувате со помладо момче

Одвреме-навреме може да налетате на помлад дечко и со тоа да ја добиете привилегијата да бидете во врска со него.
Датум: 06 Sep 2013
, Автор: