Игра на неделата: Пронајди го излезот

Низ текот на целата игра треба да собирате предмети кои можат да ви помагаат во играњето, како и за да го следите дејството внимателно.

Оживеани силуети

Ликови полни со детали, и тоа, деликатно исечени од црна хартија... Џо Бегли сигурно е трпелив уметник кој на овие ликови и предмети како да им вдахнал живот.

Џиновски предмети од секојдневниот живот

Дали некогаш сте се запрашале како би изгледале некои предмети што постојано ги користиме, но во многу поголем размер?

Интересна уметност од секојдневни предмети

Погледнете ги овие фотографии кои се направени како инспирација од секојдневните предмети кои ги користиме.

Мачка клептоман

Едно калифорниско соседство живее со необичен мачор крадец во својата средина, но никој не е особено загрижен за исчезнатите предмети, бидејќи знаат каде можат да ги најдат.
Датум: 19 Feb 2011
, Автор: