Сплескан морски еж кој самиот се клонира

Чуден морски вид кој има одличен одбранбен механизам - може да се клонира, со цел да се заштити од предатори.

Волшебни пеперутки со проѕирни крилја

Погледнете ги убаво овие пеперутки со стаклени крилја, восхитувачки вид кој ја збунува науката.

Цимерката (The Roommate)

Филм за предаторите околу нас кои може да дојдат во различна форма и облик...