Што значат 10-те најчести фрази на мажите?

Заради полесно разбирање меѓу мажите и жените ви го откриваме преводот на 10-те најчести машки фрази.
Датум: 12 апр 2014
, Автор:

Британски зборови кои имаат сосем различно значење во САД

Во оваа споредба на британскиот и американскиот говор, набројани се дел од зборовите кои имаат сосем различни знаења во Бријтанија и САД. Којзнае, можеби некогаш оваа разлика ќе ве спаси од голема „каша“.
Датум: 24 окт 2013
, Автор:

11 странски зборови за кои нема превод

Во овој шарен и разновиден свет живеат многу народи кои зборуваат различни јазици.

Google Translate како ритам машина

Од која причина и да сакате да го употребите Google Translate во вашата музичка изведба пред интимна или поширока публика, би било чудно. Сепак, почудно е што воопшто некој се сетил да најде ваква необична примена...
Датум: 01 дек 2010
, Автор: