Професор се обидува да создаде преведувач за животни

Професорот открил дека кучињата користат разни повици за разни видови работи и дека дури можат да опишат бои и животински крзна, па решил да направи преведувач за домашни миленици.
Датум: 21 Jan 2018

Иднината ни пристигна: Ушен апарат кој инстантно ги преведува странските јазици

Деновите кога треба да се трудиме да го совладаме локалниот јазик се минато.

6 модни професии кои никогаш не би ви паднале на ум

Aко дизајнот и стајлингот не ви се силна страна, сепак има нешто што би можеле да го правите, а сепак да бидете поврзани со модата.
Датум: 28 Apr 2015

10 работи кои никогаш не треба да му ги кажете на преведувач

Овие 10 изјави се смешни, но и го одразуваат она што многумина го мислат за преведувачката работа.
Датум: 30 Sep 2013