Самите го создавате впечатокот за себе: Со помош на овие 5 совети ќе им се допаднете на луѓето за само 90 секунди

Обрнете внимание на овие мали техники и добриот впечаток е загарантитран.

Луѓето ги одлучуваат овие 8 работи за вас кога прв пат ќе ве запознаат

Како притисокот да оставите добар прв впечаток да не е малку, истражувањата покажале дека во неколкуте секунди кога запознавате некого, тој или таа прави претпоставки за вас и за целиот ваш живот.
Датум: 12 May 2017

Правило над сите правила: Како никогаш повеќе да не изгледате лошо во очите на другите?

Дали сте соодветниот кандидат? Дали сте занимливи за дружење? Сето ова може да се „исчита“ во првите неколку секунди од запознавањето!

7 практични совети како веднаш да им се допаднете на луѓето со кои за прв пат се запознавате

Следниве 7 совети можеби ќе ви помогнат да оставите добар впечаток во првите 7 секунди.

Прв впечаток: 5 ситници кои даваат негативна слика за вас

Пред да одите на некаква средба, размислете и за вашиот изглед и однесување, бидејќи тие кажуваат многу за вас уште пред да почнете да зборувате.

Малите нешта се важни: Луѓето ја проценуваат вашата личност врз основа на овие ситници

Кога запознавате некого за прв пат, веднаш започнувате, можеби несвесно, да го анализирате и проценувате. Ист е случајот и кога некој ќе ва запознае вас.

Запрашајте се: Што можат да забележат луѓето кај вас во рок од 7 секунди?

Не треба да ја судиме книгата според кориците, но науката докажува дека ние го правиме токму тоа.

Чекорете со самодоверба: 5 совети кои ќе ви помогнат да привлечете внимание

Физичката убавина привлекува, но потребно е многу повеќе од тоа.
Датум: 31 Aug 2015

Со помош на овие 9 трикови, за само 30 секунди ќе им се допаднете на сите со кои ќе се запознаете

Доволни се само неколку секунди врз основа на првиот впечаток да го оформиме нашето мислење за одредена личност.

Астрологијата открива каков е првиот впечаток што им го оставате на мажите

Каков е првиот впечаток кој вашиот знак го остава кај мажите? А што може да биде најлошото кое следува потоа?

3 начини на кои луѓето го формираат првиот впечаток за вас

За да направите подобар прв впечаток, мора да бидете или барем да изгледате како личност од доверба...
12