20 паметни и практични првоаприлски шеги

1-ви април е денот кога можете да ѝ дозволите на вашата имагинација да полета.

1-ви април: Потеклото и историјата на светскиот ден на шегата, лагата и забавата

1-ви април, познат и како Денот на шегата, е еден од најлесните и најзабавните денови во годината.

Како да измамите некого за први април?

Доколку сакате да измамите некој од вашите пријатели, колеги или некој од вашето семејство, ова видео ќе ви покаже неколку лесни и луди трикови кои ќе ви помогнат во тоа.