Најчесните личности во хороскопот: Во овие три знаци никогаш не мора да се сомневате

Доколку припаѓате на овие три хороскопски знаци, тогаш сте дел од оние луѓе кои ниту знаат, ниту сакаат да лажат.

Избор: Љубезност или правичност?

„Ако треба да изберете дали да бидете љубезни или да бидете во право, изберете ја љубезноста и секогаш ќе бидете во право.“
Датум: 28 Feb 2014
, Автор: