Овие две стрелки покажуваат во иста насока

Со овој едноставен експеримент, кој лесно можете да го изведете дома, имате моќ да им го промените правецот на стрелките.
Датум: 18 Mar 2014
, Автор:

Најинтелигентниот знак во светот

Компанијата „Breakfast NY“ која се занимава со создавање интересни дигитални решенија со кои се премостува јазот помеѓу реалниот и онлајн светот, направиле многу интересен концепт.

Прекрасни фотографии што изгледаат како слики

Барбара Кол е самоук фотограф, која се занимава со оваа професија уште од 1987 година, кога користела обичен фотоапарат, Polaroid Spectra. Во 1993 година, една слика од Лусиен Фројд ја инспирирала да го промени правецот на својата работа.
Датум: 10 Jun 2011
, Автор: