14 знаци дека не се почитувате доволно себеси

Никогаш нема да го извлечеме најдоброто до себе доколку водиме битка со нашето внатрешно „јас“.

Жената која се цени себеси мора да ги донесе овие 15 одлуки за својот живот

Дозволете му на срцето да биде вашиот главен компас.

На овој начин пропаднатата врска нѐ учи да започнеме да се почитуваме себеси

Се обидовте многу пати, но секој пат она што беше убаво и ве поврзуваше, се губеше во споредба со глупостите што ви се случуваа. Дали глупоста е појака и поголема од љубовта?

10 нешта кои добриот маж никогаш не би ѝ ги направил на својата сакана

Почнувајќи од најобичните и секојдневни работи, па сѐ до оние сериозните и важни карактеристики на една врска, партнерството треба да е едно убаво доживување.
Датум: 16 Mar 2015

Што секој татко ја учи својата ќерка за нејзиниот иден сопруг?

Еве на што најчесто ги учат татковците своите ќерки кога станува збор за љубовта.
Датум: 29 Aug 2014
, Автор:

27 работи со кои несвесно ги импресионирате оние околу вас

Еве на што треба да обрнете внимание доколку сакате лесно да ги импресионирате луѓето околу вас.
Датум: 20 Mar 2014
, Автор:

10 правила кои мора да ги почитуваш доколку излегуваш со мојата ќерка

Кога станува збор за нивните ќерки, татковците се секогаш заштитнички настроени. Но, има и случаи кога некои се и премногу.