Заборавен зеленчук што лечи сѐ: Докажано е дека е најздрав во светот, но никој не го јаде!

Ова е често заборавена билка за која експертите веруваат дека е најздрава во светот.

Нова генерација новогодишни честитки

Another Studio for Design, независна компанија со седиште во Лондон, креираше навистина инвентивни честитки - мини градина скриена во деликатна честитка со внимателно одбрани цртежи.