Потера (The Chase)

„Потера“ е 13-минутна 3Д анимирана акција од Clawer Films. Зборува за едноставноста на професијата платен убиец, но и за тоа дека работите никогаш не се одвиваат според очекуваното.
Датум: 02 Mar 2012
, Автор: