Филм: Лавиринт: Невозможно бегство (The Maze Runner)

Дали сте доволно храбри да ја преминете безбедната линија?

Книгата на Илај (The Book of Eli)

Филм за однесувањето на луѓето во пост-апокалиптичен свет, за опстанокот и за вербата - Во потрагата по храна, вода и безбедно преноќиште, малкумината кои го познаваат светот од порано, трагаат и по нешто многу позначајно...
Датум: 25 Aug 2010
, Автор: