Како да му помогнете на партнерот да ги оствари своите цели?

Љубовта не може, а да не ве тера да му дадете малку ветер во грб на партнерот за да ги оствари своите соништа.

10 знаци дека сте алфа жена

Па, дали вие спаѓате во оваа категорија?

Зошто не е продуктивно да работите над 40 часа неделно?

Според најновите студии, со постојаното надминување на вашето работно време вие станувате непродуктивни (и многу, многу уморни).