8 причини зошто не е добра идеја да сте во врска со маж кој е многу постар од вас

Најголемата причина за постоењето на оваа врска е вашата младост!

7 причини зошто постарите мажи се подобар избор за љубовна врска

Откријте ги квалитетите на постарите мажи поради кои стануваат посакуван „материјал“ за врска.

10 причини да излегувате со помладо момче

Одвреме-навреме може да налетате на помлад дечко и со тоа да ја добиете привилегијата да бидете во врска со него.
Датум: 06 Sep 2013
, Автор: