15 драми низ кои секоја жена поминува кога оди на шопинг за време на големите попусти

Сигурни сме дека ќе се пронајдете во оваа забавна листа од подемите и падовите за време на лудите сезонски распродажби.

Немам што да облечам…

Облеката чуда прави, ама тоа е така поради фактот што човештвото уште од многу одамна решило да ја оценува книгата по кориците. На крајот на краиштата, тоа е само облека. Ама зависи како ја носиш...
Датум: 28 Apr 2013
, Автор:

9 мудри заповеди за шопинг на распродажба

Добро разгледајте што имате и што ви фали. Дали се тоа секојдневни парчиња облека, класичен капут, чевли, свечена облека или можеби долго посакуваната кожна јакна?

Чекирајте се на вашите омилени серии, филмови, книги…

Следниот пат кога ќе гледате филм или серија, не заборавајте да се „чекирате“!
Датум: 10 Mar 2012
, Автор: