Како понеделникот да ви стане омилен ден во неделата?

За многумина најлошиот ден во неделата е понеделник, но овие совети ќе ви помогнат да го промените вашето мислење.

Не мора секогаш да го мразите: 10 причини поради кои треба да го сакате понеделникот

Постојат неколку причини кои ќе ви покажат зошто треба на некој начин да го сакате овој ден.

Понеделник наспроти петок: Како се чувствуваат луѓето во овие два дена?

Многумина ја доживуваат стресно промената од викендот кон работната недела.

10 лекови за справување со тешкиот понеделник

Погледнете ја оваа листа која ќе ви помогне подобро да ја започнете новата недела и да внесете малку сјај во овој ден...

Што треба да запамтите на почетокот на новата работна недела?

Еве што сè мора да имате на ум на самиот почеток на новата работна недела.
Датум: 09 Feb 2015
, Автор:

10 цитати за кафето кои ќе ви помогнат полесно да го преживеете понеделников

За многумина кафето е инспирација, за многумина нема инспирација додека нема кафе, но зависни или не од утринската магична напивка, на сите ни е најтешко кога алармот ќе ни заѕвони во понеделник наутро.
Датум: 15 Sep 2014
, Автор:

Понеделничка кофеинска инспирација

Уживајте во фотографиите и доколку не сте пиеле кафе утрово, сега е вистинско време да си подготвите.

Чувството кое сите го имаме секој понеделник

Еве како отприлика изгледа...
Датум: 22 Jul 2013
, Автор:

Понеделничка работна демотивација

Понеделникот е навистина тежок ден за сите, особено за оние кои се вработени, бидејќи после кусиот дводневен одмор наречен викенд...
12