Филм: Пред полноќ (Before Midnight)

Брилијантно заокружување на романтичната трилогија

Полноќна

Отсјај од огледало, трепери, те бара... вечерната магла ја разбива, нурка во длабочината на душата и... пронаоѓа пајажина.
Датум: 17 Nov 2011
, Автор: