Филм: Гангстерски одред (Gangster Squad)

Целта ги оправдува средствата...

Што ќе возат полицајците во 2025 година?

Ако Мерцедес добие шанса да произведува патролни полициски возила во 2025 година, тогаш тие би изгледале според овој концепт.

Што сè имаме научено од филмовите

Колку и да изгледаат реално и вистинито, многу работи во филмовите всушност се смешни доколку малку помислиме на нив, но скоро секогаш ги прифаќаме како такви. Ова се само мал дел од нив.