17-годишна девојка се трансформира во женски ликови од познати холивудски филмови

Таа дури успева да го долови и ликот на Снежана од приказните!

Од обична монета до интересно уметничко дело

Бразилскиот артист Андре Леви направил серија многу интересни нацртани парички, со минијатурни портрети од познати ликови.